Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar !
Ik wens je vrede, vreugde en geluk door Kerstmis en het komende jaar.
Kerstmis is het meest menselijke en liefdevolle seizoen. Het lijkt op juni wanneer de zon schijnt en de rozen geurig zijn ..
Vrolijk kerstfeest! Blije stemming! De zaken floreren! Vrolijk kerstfeest! Blije stemming! De zaken floreren!
Bedankt voor je steun. We zullen weer hard werken voor u in het nieuwe jaar 2020. Read More

Het entertainment- en entertainmentprogramma van Dubai in Dubai is succesvol geland in het Dubai World Trade Center! Het eigen nieuwe productdebuut van Funworld, dankzij alle mensen die naar het hokje kwamen om onze producten te raadplegen en te bevestigen!

Tijdens deze conferentie exposeerde Funworld zijn nieuwe producten en trok veel deelnemers aan om te begrijpen en te communiceren.

In dit geval kreeg Funworld veel aandacht, steun en bevestiging. De tijd van het feest is altijd kort. Funworld is je erg dankbaar voor je toekomst en kijkt er naar uit om met je te blijven samenwerken! Read More

Happy Lantern Festival Always A Good Mood!

De vijftiende dag wordt ook wel Lantaarnfestival genoemd, is het einde van de activiteiten van het Lentefestival en alles is weer normaal na die dag. Het is ook de eerste volle maan dag na het grote evenement. Op deze dag gaan mensen genieten van verschillende vormen van lantaarns en raden ze lantaarnpuzzels.

Rijstknoedels, zoete kleefrijst ballen, worden op deze dag gegeten. De rijstbol, teruggevoerd tot de Song-dynastie (960-1279), heeft een betekenis van hereniging in Chinees gebruik en geloof.

Een gelukkige tijd en een oprechte zegening. Ik wens je: de panda's! Zoet! Het soepele! Read More

40% KORTING lager op de kosten, één jaar heeft maar één kans,
alles is nieuw
Opportunity klopt maar één keer. Read More

Het lijkt erop dat de kersttijd er weer is, en het is weer tijd om het nieuwe jaar binnen te halen. We wensen u en uw dierbaren de vrolijkste kerst toe, en wensen u geluk en welvaart in het komende jaar.
Ons bedrijf Funworld Inflatables Limited hoopt dat je een geweldig nieuw jaar hebt. Moge elke dag happy hours voor je houden.
Aan je denken met Kerstmis met een wens die warm en oprecht is. Heb geweldige kerst en een vrolijk nieuwjaar! Read More

Ons bedrijf Funworld Inflatables Limited neemt deel aan de grootste activiteit-startbijeenkomst
voor Hundred Export Companies Performance Battle gehouden door Alibaba uit
Augustus.22 tot Sep.21. , kunt u goede kortingsprijs of speciaal cadeau krijgen als u maakt
de volgorde tussen deze tijd, het is de laagste prijs in het jaar, dus het is een goede kans voor jou om je geld te sparen.

Read More