• Video beschrijving:

    Model: LSJ V 0012


    Waterparkontwikkelaar bereidt zich voor op inflatie

    Amusement Vrije tijd FUNWORLD inflatables limited ontwierp een tijdelijk waterpark met torenhoge opblaasbare glijbanen.


    Guangzhou, de hoofdstad van Zuid-China, zal ground-zero zijn voor een ongebruikelijk experiment in aquatische recreatie. Een pop-up waterpark zal zes maanden op het openbare land verblijven, te beginnen in juni, voordat hij palen ophaalt en ergens anders heen gaat, als de organisatoren dat wensen.


    De attractie heeft een torenhoge 76-meter hoge opblaasbare glijbaan, een 50 meter hoge drieslanenbaan, een kinderspeelplaats met meerdere glijbanen en een zwembad van 17 meter en een zwembad van 25 meter voor grotere kinderen en volwassenen. De pools zijn bovengrondse, met vinyl beklede constructies. Een pompkamer wordt gehuisvest in een container op het terrein. Alles bij elkaar zal het park ongeveer 200.000 gallons water gebruiken.


    Hoewel tijdelijk, zal de faciliteit eruit zien en werken zoals elk waterpark, compleet met concessies en een staf van ongeveer 50 redders, zei Nasir David, president van Funworld Amusement Leisure Consultants, die het project bedacht.


     Hoeveel kost het om een opblaasbaar waterpark te openen? Wat zijn de bijpassende opblaasbare waterparkuitrusting? Wat zijn de prijzen van de apparatuur? Deze drie vragen zijn de drie meest zorgwekkende vragen voor mensen die investeren in het opblaasbare waterparkproject. Voordat we deze drie vragen beantwoorden, laten we eerst eens kijken naar wat een opblaasbaar waterpark is: opblaasbaar waterpark is een soort mobiel waterpark. Het wordt gekenmerkt door kleine investeringen, handige verplaatsingen van apparatuur en geen civiele techniek. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om de luchttoevoer te handhaven in het geval van afdichting. Product vorm waterpark project.


    Hoeveel kost het om een opblaasbaar waterpark te openen? Opblaasbaar waterpark


    Ten eerste, hoeveel kost het om een opblaasbaar waterpark te openen? De investering in het opblaasbare waterpark is klein, omdat het geen civiele techniek vereist en de investering flexibel is en het opblaasbare waterpark op elk moment naar andere plaatsen kan worden verplaatst, wat ook het investeringsrisico vermindert. Opblaasbare waterparkinvesteringen hoeven niet te zijn hoeveel geld er nodig is. Het kan niet minder zijn dan hoeveel geld. Het is niet zo'n concept. Opblaasbare waterparken kunnen ook in fasen worden gebouwd volgens de financieringssituatie. Als u bijvoorbeeld een site van 20.000 vierkante meter heeft en als u niet genoeg geld heeft, kunt u in fasen investeren. Het is ook mogelijk om de gerecupereerde fondsen na de operatie opnieuw te beleggen. Onder normale omstandigheden is er een geschatte waarde voor de investering in het opblaasbare waterpark. De investering van ongeveer 1.000 vierkante meter vereist ongeveer 100.000 yuan. Als u een opblaasbaar waterpark in de tweede en derde laagsteden of provinciesteden opent, bedraagt de investering ongeveer 300.000 yuan op basis van 3000 vierkante meter.

    2. Wat zijn de bijpassende opblaasbare waterpark apparatuur in het opblaasbare waterpark?

    De opblaasbare waterparkuitrusting omvat een opblaasbare waterglijbaan, een opblaasbaar zwembad, een opblaasbaar watertoestel, een opblaasbare waterspoelinrichting, een opblaasbaar voetbalveld, een opblaasbaar opblaasbaar model, een water-loopbal en dergelijke. Hier zijn enkele foto's van de ondersteunende uitrusting voor het opblaasbare waterpark:


    Opblaasbare waterparkuitrusting: waterglijbaan opblaasbaar zwembad


    Ten derde, de prijs van opblaasbare waterpark apparatuur

    Hoeveel kost het opblaasbare waterparkmateriaal? De prijsberekeningsmethoden van verschillende opblaasbare waterparkuitrustingen zijn niet hetzelfde. Over het algemeen is de prijs niet hoog. Neem waterglijbanen als voorbeeld. De prijs van glijbanen van 10 meter (hoogte) * 6 (lengte) * 7 (breedte) is ongeveer 30.000. Yuan of zo. Jiuyang Amusement Equipment kan de productie van opblaasbare waterparkapparatuur aanpassen aan de plaatselijke omstandigheden van de klant.

    发送反馈

    历史记录

    已保存

    社区


    ONZE PRODUCTEN