• Video açıklaması:

    Model: LSJ V 0012


    Waterpark Geliştirici Enflasyon için Hazırlar

    Eğlence Eğlence FUNWORLD şişme sınırlı şişme şişme slaytlar ile geçici bir su parkı tasarladı.


    Güney Çin'in başkenti olan Guangzhou, suda yaşayan rekreasyonda alışılmadık bir deney için sıfır noktası olacak. Bir pop-up su parkı, hazine toplamak ve organizatörler çok tercih ederse, başka bir yere taşınmadan önce haziran ayında başlayan altı ay boyunca halka açık arazide ikamet edecek.


    Cazibe 76 metrelik yükseklikte bir şişme damla kaydırağı, 50 metrelik üçlü şeritli kaydırak, birden fazla kaydıraklı çocuk oyun alanı ve 17 metrelik bir havuz ile daha büyük çocuklar ve yetişkinler için 25 metrelik bir havuza sahip olacak. Havuzlar yerüstü vinil astarlı yapılardır. Bir pompa odası, tesis bünyesindeki bir konteynere konulacaktır. Tüm söylediler, parkta yaklaşık 200.000 galon su kullanacak.


    Projeyi tasarlayan Funworld Eğlence Eğlence Danışmanları başkanı Nasir David, geçici olsa da, tesisin her türlü su parkı gibi imtiyazlarla ve yaklaşık 50 cankurtaranlı bir ekiple birlikte çalışıp çalışacağını söyledi.


     Bir şişme su parkı açmak için ne kadar maliyeti var? Eşleşen şişme su parkı ekipmanları nelerdir? Ekipmanın fiyatı nedir? Bu üç soru, şişme su parkı projesine yatırım yapan insanlar için en çok sorulan üç soru. Bu üç soruyu yanıtlamadan önce, ilk olarak bir şişme su parkına bakalım: Şişme su parkı bir tür mobil su parkıdır. Küçük yatırım, uygun ekipman hareketi ve inşaat mühendisliği ile karakterizedir. Genellikle sızdırmazlık durumunda hava tedarikini korumak için kullanılır. Ürün şekli su parkı projesi.


    Bir şişme su parkı açmak için ne kadar maliyeti var? Şişme su parkı


    İlk olarak, bir şişme su parkı açmak için ne kadar maliyeti var? Şişirilebilir su parkına yapılan yatırım küçüktür, çünkü inşaat mühendisliği gerektirmez ve yatırım esnektir ve şişme su parkı herhangi bir zamanda başka yerlere de taşınabilir ve bu da yatırım riskini azaltır. Şişme su parkı yatırımı ne kadar paraya ihtiyaç duyulmak zorunda değildir. Ne kadar paradan daha az olamaz. Bu böyle bir kavram değil. Şişme su parkları da fonlama durumuna göre aşamalar halinde inşa edilebilir. Örneğin, 20.000 metrekarelik bir siteniz varsa, yeterli paranız yoksa, aşamalara yatırım yapabilirsiniz. Operasyondan sonra kurtarılan fonların yeniden yatırılması da mümkündür. Normal şartlar altında, şişme su parkına yapılan yatırım için tahmini bir değer vardır. Yaklaşık 1.000 metrekarelik yatırım yaklaşık 100.000 yuan gerektirir. İkinci ve üçüncü kademe şehirlerde veya ilçe kasabalarında bir şişme su parkı açarsanız, yatırım 3000 metrekareye dayanan yaklaşık 300.000 yuan'dır.

    2. şişme su parkı eşleşen şişme su parkı ekipmanları nelerdir?

    Şişirilebilir su parkı ekipmanları, bir şişme su kaydırağı, bir şişme havuz, bir su şişirilebilir oyuncak, bir şişirilebilir su kızarma cihazı, bir şişme futbol sahası, bir şişme şişirilebilir model, bir su yürüme topu ve benzerlerini içerir. İşte şişme su parkı için destekleyici ekipmanın bazı resimleri:


    Şişme su parkı ekipmanları: su kaydırağı şişme havuz


    Üçüncü olarak, şişme su parkı ekipmanı fiyatı

    Şişirilebilir su parkı ekipmanı ne kadar? Farklı şişme su parkı ekipmanlarının fiyat hesaplama yöntemleri aynı değildir. Genel olarak fiyat yüksek değildir. Örnek olarak su kaydıraklarını alın. 10 metre (yükseklik) * 6 (uzunluk) * 7 (genişlik) su kaydıraklarının fiyatı yaklaşık 30.000'dir. Yuan ya da öylesine. Jiuyang Eğlence Ekipmanları, müşterinin site koşullarına göre şişirilebilir su parkı ekipmanı üretimini özelleştirebilir.


    BİZİM ÜRÜNLERİMİZ